Bedrijfsmaterieel

Kredietverstrekkers zien graag een omzet van minimaal 50.000 euro per jaar voor ze een lening verstrekken, met een winst van ongeveer 30.000 euro per jaar. De voorwaarden van een bedrijfslening Een zakelijke lening, of bedrijfslening, is een lening die uitsluitend gebruikt wordt voor ondernemingen. Hierbij kan het gaan om verschillende bedrijfsvormen, bijvoorbeeld een VOF, een commanditair vennootschap, een eenmanszaak, een maatschap of een BV. De voorwaarden van zo’n lening zijn bij elke lening anders.

Daarnaast ligt de minimale rente met een percentage van three,eight % erg laag. Het inzamelen van geld by way of Crowdfunding is dus vaak erg aantrekkelijk, met name voor kleinere en net startende bedrijven. Via Fundipal kunt u zelf uitzoeken welk platform voor leningen het beste bij jou en jouw bedrijf past. Zakelijk geld lenen zonder BKR is mogelijk Als u voor uzelf een lening probeert af te sluiten wordt er vaak een controle uitgevoerd op foundation van en gegevens van het BKR.

Daarnaast zijn ze erg soepel met de vereisten waaraan voldaan moet worden om een lening aan te kunnen vragen. U hoeft bij Lendico bijvoorbeeld niet 3, maar slechts 2 jaar actief te zijn om in aanmerking te komen voor een lening. Daarbovenop wordt u als ZZP’er ook gewoon geaccepteerd. Funding Circle is een andere nieuwe en aantrekkelijk platform voor ondernemers die graag een zakelijke lening afsluiten.

Krediet Voor Voorafbetalingen Van Belastingen

Bedrijven die al een aantal jaar bestaan zijn vaak namelijk een stuk stabieler dan startende ondernemingen. Hiervoor is het niet nodig om uw jaarcijfers te laten zien.

Via dit platform kunnen allerlei investeerders zich inschrijven voor het lenen van geld voor nieuwe bedrijven en projecten. Het opstellen van een goed bedrijfsplan en het hebben van een goed idee is daarbij dus cruciaal. Een voordeel is dat het minimale leenbedrag erg laag ligt, zo’n 5.000 euro. Dus ook als u een erg bescheiden bedrijf heeft kunt u investeerders overtuigen om geld uit te lenen.

De gegevens van het BKR zijn in de meeste gevallen niet van belang als u een zakelijke lening af wilt sluiten. Het gaat hierbij namelijk om krediet voor een bedrijf en dat is losgekoppeld van de persoonlijke financiële verplichtingen. Om deze reden is het vaak mogelijk om geld te lenen voor uw bedrijf zonder dat de toetsing van het BKR daaraan te pas komt.