We kijken eerst of je aan de basisvoorwaarden van onze bedrijfsfinanciering voldoet. Vervolgens rekent onze slimme scan razendsnel uit hoeveel je maximaal kan lenen op basis van de actuele cashflow op je zakelijke rekening(en). Ziet dat er positief uit dan doen onze kredietanalisten nog een uitgebreide analyse en een zekerheidscheck. Hoe kan ik mijn kansen op een zakelijke lening vergroten?

Om verantwoord een zakelijke lening af te sluiten kunnen we er niet omheen om verschillende privateness gevoelige knowledge van je te vragen. Het aanvraagproces hebben we zo makkelijk en veilig mogelijk gemaakt om je gegevens goed te beschermen. Met SSL-technologie worden je gegevens versleuteld en beveiligd verzonden by way of onze web site. We delen jouw gegevens nooit met derden en gebruiken deze uitsluitend voor het verlenen van krediet.

Bedrijfsmaterieel

Gebruik onzeROI Calculatorom de winstmarge van het financieren van een investering te berekenen. Wat is de maximale looptijd van de zakelijke lening?

Door hier open en eerlijk over te praten ontstaat vertrouwen en kunnen we afspraken maken. Kan ik zakelijk lenen zonder jaarcijfers? bij ons kan je lenen zonder jaarcijfers of businessplan.

  • Een kredietgever leent de kredietnemer een bepaald bedrag dat hij vervolgens terugbetaalt.
  • Zo is een kredietgever geneigd het tarief op te trekken als de kredietnemer de lening over langere looptijden wil spreiden.
  • Net zoals bij een gewone particuliere lening kunnen de tarieven wijzigen naarmate de vaste looptijd van de zakelijke bedrijfslening verandert.

Krediet Voor Voorafbetalingen Van Belastingen

Wij kijken in principe alleen naar de actuele information van je banktransacties. Alleen bij een omzet van boven de €1 miljoen en in uitzonderlijke situaties hebben we wat meer informatie nodig en vragen we jaarcijfers op.

Hoe beter de resultaten van jouw onderneming, hoe groter de kans is dat we jou een financiering kunnen verstrekken. Vallen de resultaten even tegen? We weten als geen ander dat ondernemen met ups en downs gaat.

Advies Of Begeleiding Nodig?

Hou er rekening mee dat een zakelijke lening met een kortere looptijd ook minder kost. Hoe werkt het terugbetalen van de zakelijke lening? Het terugbetalen gaat ongemerkt door middel van een dagelijkse automatische incasso op je zakelijke rekening.