Zonnepanelen van MetDeZon: dé onafhankelijke zonnepanelen installateur De meest duurzame keuze in de markt Uitstekende garanties en service MetDeZon hanteert productgaranties van minimaal 12 jaar op alle zonnepanelen. Ook helpen wij u graag bij het terugvragen van de betaalde btw, wel zo makkelijk! MetDeZon werkt met eigen groups van gekwalificeerde vakmannen en -vrouwen uit de regio. Zo installeren wij de beste zonnepanelen op uw locatie!

De Prijsopbouw Van Zonnepanelen

Dan ontvangen wij u graag in onze showroom in De Rijp. Bekijk onze producten en laat u informeren door een van onze adviseurs. Bel wel even voor een afspraak. Zodoende kunnen wij goed de tijd voor u nemen. Wij zijn dagelijks geopend van 09.00 t/m 17.00 uur en bereikbaar op . Wilt u graag eens persoonlijk de mogelijkheden bespreken dan ontvangen wij u graag in onze showroom in De Rijp. * Op basis van een zuidelijke ligging van het dak

U bespaart ieder jaar opnieuw op uw energierekening. Daarnaast doet u een slimme investering, waarbij het rendement vele malen hoger is dan die van uw spaarrekening. Bovendien verdient u, door de hoge opbrengst van zonnepanelen, uw investering gemakkelijk terug.

Goedkoper Uit Met Zonnepanelen

Binnen een periode van 6 tot 7 jaar heeft u uw investering volledig terugverdiend. Vervolgens kunt u nog jaren profiteren van deze investering. U bespaart afhankelijk van uw situatie gemakkelijk tot € 600,- per jaar. In verhouding tot de kosten verdient u over de levensduur van de zonnepanelen een hoop geld!

Wie Installeert De Zonnepanelen?

Beste prijs-kwaliteitsverhouding Vermogen: 280 Wp per paneel Volledig zwarte zonnepanelen Vermogen: 325 Wp per paneel Vermogen: four hundred Zonnepanelen financieren Wp per paneel Wilt u graag eens persoonlijk de mogelijkheden bespreken?

MetDeZon werkt al acht jaar samen met gemeentes aan verduurzamingsacties voor particuliere huishoudens. Al 10 jaar de juiste keuze voor kwaliteit MetDeZon verkoopt en installeert al meer dan 10 jaar zonnepanelen en complete zonnestroomsystemen. Inmiddels hebben wij al meer dan fifty Zonnepanelen financieren five.000 zonnestroomsystemen geïnstalleerd! Bekijk hieronder de full zonnestroomsystemen van MetDeZon. Inclusief zonnepanelen, omvormer en de professionele installatie door onze eigen lokale installateurs.

Binnenkort zonnepanelen kopen? MetDeZon is dé onafhankelijke aanbieder van zonnesystemen. In 2020 is het verstandig om een zonne-energiesysteem aan te schaffen.