Tenslotte kun je met advies & begeleiding over gestapeld financieren veel kapitaal bij elkaar krijgen – onder gunstigste voorwaarden en tarieven. Zo krijgt iedere onderneming een kans om sneller te groeien! Scan op aanbod financierings­vormen en regelingen Bedrijf financieren niet mogelijk? Sinds de kredietcrisis lijken alle geldkranen dichtgedraaid. Ondernemers die op zoek zijn naar externe financiering vissen massaal achter het internet.

Zzper Creëert Geen Ondernemingswaarde

Als onafhankelijke assurantiebemiddelaar werken wij samen met nagenoeg alle aanbieders van financiële diensten. Ons advies is objectief en gebaseerd op uw specifieke situatie. Nu én met oog op de toekomst. Verzekeringen & Hypotheken De web site zakelijke lening aanvragen heeft een beveiligde verbinding Lees hier ons volledige cookie­beleid.

Achtergestelde Lening

Doorgaan betekent akkoord. Bedrijfskrediet : “Geld lenen voor ZZP’ers en MKB-ondernemers” Met een Bedrijfskrediet kunnen ZZP’ers en MKB-ondernemers een zakelijke financiering krijgen voor hun bedrijf. Ontdek reguliere en alternatieve financierings­mogelijkheden voor startende, groeiende of innoverende ondernemingen. Doe de Bedrijfskredietscan » Geld lenen voor jouw bedrijf met een bedrijfskrediet Daarnaast bestaan er interessante regelingen voor bestaande ZZP’ers & MKB-ondernemers die op zoek zijn naar aanvullende financiering.

U leent een bedrag en betaalt maandelijks een huge bedrag af. In dit bedrag zit een gedeelte aflossing en een gedeelte rente. U sluit een krediet voor een bepaald bedrag af en spreekt een maandelijkse terugbetaling af. U kunt echter met dit krediet afgeloste bedragen opnieuw opnemen. U heeft zo altijd geld achter de hand. Naast deze vormen van krediet zijn er nog vele andere vormen. – Een krediet, gekoppeld aan een betaalrekening (‘rood’ mogen staan)

– Een WOZ-krediet, gebaseerd op uw overwaarde van de woning. – Een rentekrediet, waarbij u de eerste vijf jaar alleen rente betaalt Ook creditcardmaatschappijen en postorderbedrijven bieden kredieten aan. Blank Advies staat voor partnerschap, professionaliteit en betrouwbaarheid.

  • Investeren in bedrijfsmiddelen zoals inventaris, auto’s, computers of machines is géén werkkapitaal.
  • Zoals leveranciers betalen, salarissen uitkeren, onderhoud en voorraden aanvullen.
  • Maar hoe kom je aan voldoende werkkapitaal?
  • Financiering uit eigen bedrijf
  • In economische termen: werkkapitaal is het verschil tussen de vlottende activa en de vlottende passiva .

Hoe staat ondernemend Nederland er momenteel voor? Bij een financieringsaanvraag heb je maar één kans; een bank geeft je maar zelden een tweede kans.