Wanneer u een aanvraag voor een zakelijk krediet wilt indienen, is het van belang dat uw bedrijf is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Ook dient uw bedrijf in Nederland gevestigd te zijn. Zoals eerdergenoemd is er bij sommige kredietverstrekkers een omzeteis. Ook bent u verplicht een btw-nummer te hebben.

Bij het uitgeven van obligaties lenen investeerders u geld en hebben daarmee recht op periodieke uitkering van rente. Aan het eind van de looptijd moet u, uiteraard, het geleende geld terugbetalen. Het uitgeven van obligaties heeft als voordeel dat u minder rente hoeft te betalen dan bij een financial institution. Dit omdat hierbij de lening vaak verdeeld is over meerdere schuldeisers.

Bedrijfsmaterieel

U maakt uiteindelijk de keus over van welke bedrijfslening u gebruik wilt maken. Zorg ervoor dat u goed op de hoogte bent van welke voorwaarden bij welke kredietverstrekker en bij welk krediet gelden.

Bedrijfskrediet Zonder Bkr

Tenslotte kan het zo zijn dat u uw ondernemersplan moet voorleggen en moet kunnen onderbouwen waarvoor u een zakelijk krediet nodig hebt. Hierbij zullen ook de verwachte resultaten worden gevraagd. Een lening is nooit free of charge, een zakelijke lening dus ook niet. Bij het afsluiten van een lening krijgt u te maken met verschillende kosten.

Hoe Kom Je Aan Een Zakelijke Lening Van Een Bank Tips

Op basis daarvan kunt u een weloverwogen keus maken. Uiteindelijk leent u geld om het maximale uit uw bedrijf te halen, niet om zo goedkoop mogelijk uit te zijn. Benieuwd naar de mogelijkheden? Online een krediet aanvragen is nog nooit zo eenvoudig geweest. Door het invullen van een aantal vragen weet u direct wat de mogelijkheden zijn.