je kunt al een lening krijgen met een minimale omzet van €50.000 per jaar. Hoe zit het in dat opzicht met de rente? Die is hier ook weer aardig hoog, in dit geval 18 – 27% op jaarbasis om precies te zijn.

Boozt24 is een goede aanbieder voor zakelijke leningen. Wel is het zo dat ze met een minimale omzet van €500.000 écht niet voor iedereen beschikbaar zijn.

Dat is niet specifiek om een reden maar vooral omdat er wel wat gedoe achter het proces zit. Zo doen ze inderdaad een BKR onderzoek en moet je jouw jaarcijfers laten zien. Daar komen ook nog wat andere documenten (BTW-aangiftes en bankafschriften) bij kijken waardoor het proces wel even wat papierwerk vergt. Wel is het zo dat het bedrijf loeisnel is met het goedkeuren van de lening. Binnen 24 uur kan de goedkeuring namelijk al in je inbox zitten.

Zakelijk Geld Lenen

Minimaal krijg je een krediet van €250.000 en maximaal €1.000.000. Voordeel is wel weer dat, als je jouw krediet volledig hebt aangevuld, de rekening wel maandelijks opzegbaar is. Dat is dus mooi meegenomen. Het aflossen van de lening, daar heb je ook geen omkijken naar. Dat komt doordat de facturen die jij verstuurt door Boozt24 worden gebruikt als onderpand.

Dat is ontzettend betaalbaar en levert je een looptijd op van 3-60 maanden afhankelijk van de afspraken. In die periode betaal je de lening via maandelijkse automatische incasso. Klik hier om de zakelijke lening en/of krediet van New10 te bekijken

De andere optie is dagelijks terugbetalen by way of een percentage je pinomzet. Alf het gaat om de hoeveelheid gedoe dan ligt het er bij Swishfund een beetje aan hoeveel je wilt lenen. Voor kleinere aanvragen hebben ze je banktransactie nodig. Grotere aanvragen hebben ook BTW-aangiften en jaarcijfers nodig. Spotcap staat op plek eleven op de lijst.

Zoals we net al zeiden controleert Pinvoorschot vooral je pinomzet. Dat komt doordat je een huge proportion van je omzet aflost by way of het pinautomaat. Dat gebeurd dagelijks en automatisch en levert dus weinig gedoe op.

Mocht je bijvoorbeeld op de 10e van de maand je krediet gebruiken, dan krijg je de volgende maand op de 10e de rekening. Als laatste op de lijst hebben we New10, onderdeel van ABN AMRO. Zij zijn vaak in staat om je binnen 2-4 werkdagen een lening te verschaffen. Wel geven ze vaak voorkeur aan ABN AMRO klanten. Voor het verkrijgen van de lening wordt er wel een achtergrondcontrole gedaan gebaseerd op je BKR status en de jaarcijfers van je bedrijf. Mocht je aan alle eisen voldoen dan krijg je een lening van €5.000 – €1.000.000 afhankelijk van je behoefte en kredietwaardigheid.