Wil je jouw financiering volledig boetevrij aflossen? Als je een zakelijke lening hebt doe je dit op dezelfde manier in My New10. Wil je weten welk bedrag nodig is om de lening volledig af te lossen?

Met een rentepercentage van 9,1% kom je op de volgende maandlasten uit: Vanaf de eerste maand betaal je aflossing waardoor je maandelijkse lasten steeds lager worden. Als ondernemer mag je het bedrag wat je betaalt aan rente over je lening aftrekken van de belasting. Ook de een aanvraag- en afsluitkosten voor je zakelijke lening zijn aftrekbaar van je winst.

Betalingsuitstel Voor Bedrijfsleningen

Los je extra af na de 9de van de maand? Je extra aflossing heeft dan nog geen effect op de afschrijving van je standaard maandbedrag. We verrekenen dit met je maandtermijn van de volgende maand.

In onderstaande grafiek zie je hoe het rentepercentage bij New10 is opgebouwd. Met een zakelijke lening betaal je rente over het openstaande leenbedrag. Voor een zakelijk krediet geldt dat je alleen rente betaalt over het opgenomen bedrag. Lees alles over rente: een handig overzicht en ideas hoe je slim kan omgaan met rente. Dit zijn de kosten voor het inkopen van geld op de geldmarkt.

Met een rentepercentage van 9,1% kom je op de volgende maandlasten uit: €1.500 aflossing + €136,50 rente = €1636,50 per maand Voor welke doelen kan ik een lening aanvragen? Je kunt bij New10 een zakelijke lening aanvragen voor een investering in de volgende vaste activa: machines, inventaris en voertuigen. Het is ook mogelijk om geld te lenen voor andere doeleinden: voorraden en debiteuren, innovatie en ontwikkeling, groei en uitbreiding en advertising.

Daarom wordt de basisrente ook wel marktrente genoemd. Wij moeten altijd een kapitaalbuffer aanhouden en maken daar kosten voor. Dit is de winst die New10 maakt.