Als uw zaak groeit en als zich kansen aanbieden, wilt u misschien graag further investeren in de toekomst van uw zaak. Soms kan het ook gebeuren dat u een financiële tegenvaller hebt en dat u een moeilijke periode moet overbruggen. De banken hebben verschillende kredietformules voor startende ondernemers.

Dan kunt u ons bellen of appen. Kapitaal en krediet voor ondernemers Als zelfstandige kunt u op verschillende momenten krediet nodig hebben. Bij de opstart van uw zaak kunt u behoefte hebben aan startkapitaal voor het aankopen van materiaal, een auto, ICT-apparatuur …

Creditcard voor starters Zakelijke rekening aanvragen We denken met u mee en bieden hulp. Alles voor grootzakelijk

Betalingsuitstel Voor Bedrijfsleningen

Om in aanmerking te komen voor een lening, vragen de meeste banken u een uitgewerkt businessplan voor te leggen. U zult ook over een bepaalde hoeveelheid eigen middelen moeten beschikken die u kunt investeren in uw zaak. Hebt u als ondernemer problemen bij de financiering van hun onderneming? Als u die problemen niet kunt oplossen, kunt u terecht bij de Vlaamse Kredietbemiddelaar.

Een BedrijfsKrediet is meestal een combinatie van verschillende financieringsvormen. Op basis van uw investeringsdoel, stelt u samen met uw adviseur huge welke variant of combinatie het beste aansluit op uw wensen. Als u uw kredietaanvraag goed voorbereidt, kunnen wij de haalbaarheid hiervan sneller beoordelen. Zo verhoogt u de kans op een positieve beoordeling.Lees meer over het kredietproces.

Zelf regelen Standaardbankverklaring aanvragen Rekening openen Uw betaalpas Bekijk het overzicht van alles wat u zelf kunt regelen. Heeft u een vraag waar u zelf niet uitkomt?