Waarom een zakelijke lening van de Rabobank? Een passende financiering begint bij een persoonlijk gesprek met een betrokken adviseur.

Bedrijfsmaterieel

Samen bespreken we je plan en je wensen. Zo stellen we de bedrijfslening samen die aansluit bij jouw situatie, inclusief passende looptijd.

Bedrijfskrediet Zonder Bkr

Dit wordt vaak een bedrijfshypotheek genoemd. Investeringen in bedrijfsovernames en uitkoop. Transportmiddelen, machines en apparaten. Deze bedrijfsmiddelen kun je ook financieren met Rabo Lease. Financiering aanvragen door corona

Wat is een zakelijke lening? De zakelijke lening van de Rabobank is voor ondernemers met behoefte aan financiering van minimaal vijf jaar.

Ook bekijken we de mogelijkheden om een deel van de financiering op een andere manier op te halen, zoals by way of crowdfunding. Heb je duurzame of innovatieve plannen? Mogelijk kom je in aanmerking voor rentekorting. Bijvoorbeeld by way of de Rabo Groen Lening.

We zoeken uit welke subsidies en financieringen bij jouw project passen. Check alle initiatieven waarop je beroep kan doen crossloginquestion-circlesearchup-downvlaanderen-logowarning