Bedrijfsmaterieel

U verdient uw investering dus sneller terug dan met het ‘traditionele’ enterprise capital. Het voordeel voor u is vooral dat u geen fairness (eigen vermogen) hoeft in te leveren. Bovendien: als de omzet even minder is, loopt ook de aflossingsverplichting terug. Revenue-primarily based financing is interessant voor de begin-up die de beginfase is ontgroeid. Een ondernemer die een buitenlandse investeerder aantrekt moet altijd contact opnemen met de bank.

Wat Is Een Investeringskrediet?

Op een effectenbeurs kunt u mogelijk effecten, zoals aandelen en obligaties, verhandelen. Naar de beurs gaan, is niet iets wat u zomaar even doet. Er zijn ook strenge voorwaarden aan verbonden.

De NPEX is een (effecten)beurs voor mkb-ondernemers. Het richt zich op bedrijven die op zoek zijn naar kapitaal vanaf € 1 miljoen tot € 10 miljoen. Dit geld wordt gegenereerd doordat u aandelen of obligaties uitgeeft, die gekocht worden door beleggers.

Een Venture Capital fonds is een investeringsfonds dat zich richt op risicovolle investeringen in innovatieve en/of snelgroeiende bedrijven. Meestal binnen een bepaalde branche of sector. Een bedrijsfinanciering aanvragen doet u bij het Venture Capital fonds.

Hoe Kom Je Aan Een Zakelijke Lening Van Een Bank Tips

Met revenue-primarily based financing betaalt u de investeerder als toekomstige rendement een share van uw omzet, in plaats van een aandeel. In de meeste gevallen ligt dit tussen de 2 en 5%. De investeringsovereenkomst geldt tot het overeengekomen maximum is bereikt, vaak van twee- tot driemaal het ingelegde bedrag.