Het is in veel gevallen mogelijk om een zakelijke lening over te sluiten, wanneer er bij een andere financier een lagere rente wordt aangeboden. Houd er wel rekening mee dat er kosten gemaakt worden bij het oversluiten van een lening. Deze kosten komen voor uw rekening. Om die reden kan het oversluiten een minder goed idee zijn, omdat deze kosten erg hoog kunnen uitvallen.

Betalingsuitstel Voor Bedrijfsleningen

Wanneer u ervoor zorgt dat u alle belangrijke papieren en gegevens m.b.t. uw bedrijf bij de hand heeft, kunt u verdere vertraging voorkomen. Welke looptijd geldt er voor een bedrijfskrediet?

Wat Is Een Investeringskrediet?

Bij een bedrijfskrediet kunt u vaak zelf een looptijd kiezen. De looptijd is ook afhankelijk van hoeveel u heeft geleend en hoeveel u per maand wil terugbetalen.

Wanneer uw onderneming een vestigingsadres in Nederland heeft, kunt u een bedrijfskrediet afsluiten voor uw bedrijf. Er wordt bij de aanvraag wel gekeken of u in Nederland woont, over de Nederlandse nationaliteit beschikt en een geldige verblijfsstatus heeft. Wanneer beschikt u over het geleende bedrag?

Op die manier kan de kredietverstrekker inschatten hoe groot het risico is dat u vormt. Hoeveel u maximaal kunt lenen, hangt af van uw persoonlijke situatie. Wanneer u een erg succesvol bedrijf heeft met een hoge omzet, kunt u meer lenen dan wanneer u internet begint en geen jaarcijfers kunt voorleggen. Moet mijn bedrijf in Nederland actief zijn om een bedrijfskrediet af te sluiten?

Op zoek naar een passende financiering voor uw onderneming? Zakelijklenen helpt u bij deze belangrijke beslissing en voorziet u van het beste voorstel.

Uw aanvraag wordt over het algemeen binnen 1 tot 2 werkdagen beoordeeld. Wanneer deze wordt goedgekeurd, beschikt u vaak binnen een dag over het geld.