Geef aan wat voor een leenbedrag u ongeveer wilt betalen en wat de looptijd daarvan is. Vul de doorlooptijd in en geeft aan of u nog eventueel andere wensen heeft, zoals boetevrij aflossen. Wanneer u dit heeft gedaan dan verschijnen de aanbieders in beeld die matchen met uw eisen. Uiteraard staat de hoogte van de rente aangegeven en vindt u een cijfer hoe andere ondernemers de financial institution of kredietverlener beoordelen.

Kosten

Zo kan het altijd zijn dat een financier nog bepaalde papieren van u nodig heeft. Goed dus om in uw achterhoofd te houden. Heeft u nog bepaalde vragen of wilt u gewoon meer weten over het afsluiten van een zakelijke lening? Neem dan altijd contact op met de verstrekker die u op het oog heeft. De specialisten staan voor u klaar en helpen u verder zodat u precies weet wat u kunt verwachten.

Uiteraard zitten er ook altijd kosten verbonden aan het afsluiten van een zakelijke lening. Aangezien elke situatie anders is en de rente van de aanbieders verandert en verschilt, kunnen wij u niet precies zeggen wat de kosten zijn. Wilt u toch inzicht krijgen met welke kosten u rekening moet houden? Wij hebben een handig rekenvoorbeeld voor u opgesteld, zodat u dit precies kunt berekenen:

Wij zijn geen tussenpartij, enkel een partij die de verschillende aanbieders naast elkaar zet. Bekijk altijd goed wat de voorwaarden zijn van de verstrekker en lees u altijd goed in voordat u een contract afsluit. Bent u content material met de verstrekker?

Al het geld wat u leent, moet u immers ook allemaal met rente gaan terugbetalen. Kies daarom altijd voor een lening die precies aansluit op de behoefte. Hierdoor kunt u bepalen wat de looptijd is van de lening.