Garantsteller of onderpand In het geval van geldverstrekkers van kleinere bedragen, vaak gericht op kleinere ondernemingen, zal er niet gevraagd worden om een onderpand. In plaats daarvan zullen deze kredietverstrekkers eisen dat één of meerdere privépersonen garant staan voor de financiering. Dat betekent dat, wanneer de onderneming niet in staat is het krediet terug te betalen, de schuld zal worden verhaald op die personen.

Financieren via Geldvoorelkaar.nl ✔ 98% van de gepubliceerde crowdfundingprojecten wordt succesvol gefund. ✔ Crowdfunding kan uitstekend benut worden als marketinginstrument. ✔ Transparant: u heeft one hundred% inzage in de kosten.

Kosten

Wanneer uw zakelijke lening aanvraag door ons wordt goedgekeurd wordt het een project op onze website. Zodra uw zakelijke lening online staat is het voor investeerders mogelijk om op uw project in te schrijven.

Bedrijfskrediet Zonder Bkr

De voorwaarden die gehanteerd worden voor het aanvragen van een zakelijke rekening, verschillen per geldverstrekker. Vrijwel altijd geldt de voorwaarde dat je onderneming in Nederland gevestigd moet zijn. Ook moet je bedrijf beschikken over een registratie bij de Kamer van Koophandel (KVK). Daarnaast moet je zelf in Nederland woonachtig zijn en moet je onderneming vaak langer dan een jaar (soms twee jaar) actief zijn. Ook vereisen sommige gelschieters een minimum jaaromzet en/of een goede krediethistorie.

Advies Of Begeleiding Nodig?

Zodra het project is volgeschreven wordt uw zakelijk krediet zo spoedig mogelijk uitbetaald. Een bedrijfsfinanciering of een zakelijke lening kunt u by way of Geldvoorelkaar.nl aanvragen. Na ontvangst van uw zakelijk krediet aanvraag zullen wij contact met u opnemen om zo snel mogelijk uw bedrijfslening in orde te brengen. U kunt uw zakelijke lening aanvraag by way of onderstaande button indienen.