Zo hou je straks financiële ruimte over om te sparen voor je volgende auto of andere grote uitgave. € 50 per maand meer aflossen:In het voorbeeld gaan we uit van een lening van € 5.000 waar nog € four.000 van open staat. In plaats van€ 100 per maand ga je€ 150 per maand aflossen. 3 tips voor het afsluiten van een autofinanciering

Verschillende Vormen Van Leningen

Waarom een persoonlijke lening voor een auto? Een persoonlijke lening previous bij het financieren van je auto omdat je vaak precies weet welk bedrag je nodig hebt. Met een persoonlijke lening ontvang je dit bedrag, zodra je aanvraag is goedgekeurd, in één keer op je rekening. Je weet direct wat je maandbedrag is en wanneer je klaar bent met het aflossen van je lening. Omdat je een vaste rente hebt, heb je de zekerheid dat je maandbedrag gelijk blijft. Lenen kan een goede optie zijn als je op korte termijn in een auto wilt rijden, maar nu het geld even niet hebt liggen. Denk er op voorhand goed over na of je de bijbehorende maandlasten kunt betalen.

Banklening

Ben je geïnteresseerd in een autolening? Vraag dan een lening aan through deze 4 stappen: Maak een berekening door aan te geven welk bedrag je nodig hebt en wat je leendoel is. Stuur je aanvraag vrijblijvend en met één bedrijfsfinancieringen druk op de knop naar ons door. Tevreden over ons aanbod? Dan kun je een aantal gegevens uploaden om je aanvraag compleet te maken. Binnen drie werkdagen nadat wij alle gegevens binnen hebben ontvang je het afgesproken bedrag op je rekening.

Rentewijzigingen voorbehouden. Aan dit rekenvoorbeeld kunnen geen rechten ontleend worden.

Zo ben je er zeker van dat je straks niet betaalt voor een auto waar je niet meer in rijdt. Hieronder zie je welke kosten je betaalt en wanneer je klaar bent met aflossen. De persoonlijke lening is een niet-doorlopend krediet met een vaste rente. De gekozen looptijd en het bijbehorende maandbedrag zijn vast.

Krijg je in de nabije toekomst weer wat meer te besteden, dan kun je ervoor kiezen om je lening sneller af te lossen. Je bent dan eerder klaar met aflossen en het scheelt je rentekosten.