Zakelijke Lening Aanvragen Vul Het Formulier In Om Te Zien Of U In Aanmerking Komt.

Er bestaan immers vele soorten leningen met elk hun specifieke eigenschappen. Zo kan je bijvoorbeeld meer lezen over de verschillen tussen een persoonlijke lening op afbetaling en een doorlopend krediet.

Voor meer info en offertes op maat kan je steeds terecht bij een van de companions die op deze web site vermeld worden. (*) Rentevoeten zijn enkel een indicatie. Gelieve de exacte rentestanden bij de betreffende instellingen te verifiëren alvorens u een beslissing neemt.

Een bedrijfslening of zakelijke lening is kapitaal dat afkomstig is van derden. Op de balans van een KMO valt dit onder de noemer “vreemd vermogen”. Dit kan op korte termijn zijn, maar ook op langere termijn.

Wat gebeurt er met mijn lening als mijn financial institution failliet gaat? Copyright © Lening.org – Leningen vergelijken en online geld lenen Geld lenen voor je bedrijf Heb je een eigen bedrijf of ben je van plan er een te starten?

Of wil je binnenkort een bedrijf overnemen? Dan ben je beslist niet de enige, need het aantal ondernemers zit flink in de carry. Zowel startende ondernemers als bedrijven die al een tijdje bezig zijn, hebben op bepaalde momenten een flinke som geld nodig. Misschien wil jij je bedrijf uitbreiden of een groter winkelpand huren. Een andere reden om geld te willen lenen kan zijn dat je je grenzen wilt verleggen en internationaal wilt gaan opereren.

Wat de reden ook is, je hebt het bedrag dat je nodig hebt vast niet op de bank staan. Dan moet je als bedrijf dus geld lenen. Er zijn verschillende manieren om als bedrijf een lening te regelen.