Net als bij de meeste bedrijven verstrekt ook Bridgefund kortelopende zakelijke leningen. Meestal hebben deze een looptijd van 1 – 24 maanden een grootte van €5.000 – €250.000. Bridgefund begint daarnaast ook al op dag één met het terughalen van zijn geleende geld met een automatische incasso. Dagelijks wordt er een huge bedrag van je rekening afgeschreven totdat je aan het einde van de lening geen schuld meer hebt staan. Het aanvraagproces gaat trouwens ook weer op foundation van een overzicht van je zakelijke rekeningen.

Zakelijk Geld Lenen

Je kunt de lening al binnen één dag rond hebben maar gemiddeld duurt het zo’n 3 dagen. Klik hier om de zakelijke lening van Bridgefund te bekijken Vertonen van jaarcijfers: ja Ja, Qeld doet inderdaad een BKR onderzoek.

Banklening

  • ​Er zijn diverse soorten zakelijke leningen te verkrijgen.
  • Welk kind zakelijke leningen zijn er?
  • Een bedrijfslening is altijd maatwerk, omdat elke onderneming anders is.
  • Allereerst is er de gewone zakelijke lening verstrekt door een gewone bank, zoals de lening vanNew10.

Dat is eigenlijk gewoon een goede rente (al is 15% misschien ietwat hoog). De lening die je voor die rente kunt krijgen schommelt ergens tussen de €1.000 en €a hundred.000. Daarnaast hebben ze een redelijk flexibele looptijd maar komt deze normaliter uit op 6-18 maanden. De aflossing vindt vervolgens maandelijks plaats via automatische incasso en gaat aan de hand van een vast bedrag.

Als je de aanvraag aan het start van de werkdag invult dan zou het zomaar kunnen dat je aan het einde van de werkdag het geld al kunt gebruiken. Dan even de rente, je betaalt bij Qeld zo’n 4 – 15% rente.