Bedrijfsmaterieel

Wat is de rentevoet van een investeringskrediet? Een investeringskrediet kun je zowel afsluiten met een vaste of een variabele rentevoet.

Voor al je andere vragen, daar helpen we je graag mee verder. In KBC Touch en KBC Mobile kun je tijdens het simuleren, maar ook tijdens het aanvragen van je krediet, altijd contact opnemen met KBC Live. Wij geven je hieronder een antwoord op de meestgestelde vragen van je collega-ondernemers Een investeringskrediet is een krediet op middellange of lange termijn (2 tot 20 jaar). Je gebruikt het voor de aankoop van vaste activa: zoals vastgoed voor je bedrijf, bedrijfsvoertuigen en -materieel.

En wij bellen je binnen de 24 uur terug. Open nu KBC Touch, en simuleer mijn persoonlijk tarief Open nu KBC Mobile, en simuleer mijn persoonlijk tarief KBC Live: de hulplijn die je zekerheid geeft bij twijfel

Een lening aangaan is een belangrijke stap. Misschien heb je twijfels of vragen?

Bedrijfskrediet Zonder Bkr

Zelfs als je nog nooit eerder een lening bij KBC aanging, of geen openstaande waarborgen hebt. Dit voor alle zakelijke kredieten tot a hundred and fifty.000 euro en op voorwaarde dat het kredietdossier volledig is. Vraag je tarief vandaag nog aan.

Op een renteherzieningsmoment van je investeringskrediet kun je ook je rente laten herzien. Je KBC-relatiebeheerder biedt je meer data over de renteherziening van je investeringskrediet. Hoeveel kun je lenen bij een investeringskrediet? Het bedrag van je investeringskrediet houdt rekening met je investeringsplan, offerte en bestelbon en de middelen die je zelf kunt investeren.