Het bedrijfskrediet staat tevens niet bij het BKR aangemeld. Je kunt dus een zakelijke lening aanvragen zonder BKR verify en registratie.

Maak dus altijd een wel overwogen keuze bij het aangaan van een lening, zakelijke lening of ondernemerskrediet voor jezelf of je onderneming. Kan ik een zakelijke lening afsluiten zonder jaarcijfers? De meeste verstrekkers moeten namelijk kunnen beoordelen of je liquide genoeg bent om de lening te kunnen terugbetalen. Tevens hebben veel kredietverstrekkers vaak de voorwaarde dat je minimaal één of twee jaar ondernemer bent met een inkomen.

Kan Ik Ook Bedrijfskrediet Afsluiten Met Een Bkr

Hollandfinancialcenter.nl is er om jou te helpen bij het vinden van de ondernemers lening die bij jou past. Wij vergelijk alleen de beste aanbieders en zorgen er voor dat het vinden van zakelijk geld lenen een lening voor jou makkelijk wordt. Daarnaast kan je een zakelijke lening zonder bkr zoeken. Hopelijk vind je bij ons snel het geschikte ondernemers krediet zodat jij verder kan met ondernemen.

Welke Informatie Hebben Jullie Nodig In Plaats Van Jaarcijfers?

Via onze makkelijke tools maken wij het inzichtelijk welke lening het beste bij jou past. Op deze manier helpen wij jou kiezen en kan je through onze web site direct de aanvraag bij de kredietverstrekker doen. Hieronder laten wij zien wat belangrijk is bij het vergelijken van bedrijfsleningen met lage rente. Zakelijke leningen op basis van Limiet, Rente en Looptijd. Wat jij moet weten over een zakelijke lening. In de wereld van zakelijke leningen is het soms moeilijk om door de bomen het bos te zien.

Er zijn wel risico’s verbonden aan een zakelijke lening. Op het moment dat je je ondernemers lening niet kan aflossen zal er gewoonlijk aanspraak gemaakt worden op je privé vermogen. Dit is natuurlijk wel afhankelijk van de bedrijfsvorm die je gekozen hebt. Hier is bij een BV bijvoorbeeld geen sprake van.

Een zakelijk lening zonder BKR-verify Deze controle zal de verstrekker helpen bij het beoordelen of de kredietverstrekking verstandig is. Mocht je een negatieve BKR registratie hebben kan het zijn dat je aanvraag wordt geweigerd. Bijna al je leningen en financiële verplichtingen worden vastgelegd in het BKR systeem. Het voordeel van een zakelijke lening is dat een BKR controle vaak niet van toepassing is. Je vraagt namelijk een lening aan namens de onderneming, en niet namens jou als persoon. De onderneming is dan ook verantwoordelijk voor de terugbetaling.