Volg de investeringen van PMV Inschrijven voor nieuwsbrief Ondernemingsnummer: 0455.777.660 Telefonisch kunt u ons bereiken op het nummer: 02/

Online een krediet aanvragen is nog nooit zo eenvoudig geweest. Door het invullen van een aantal vragen weet u direct wat de mogelijkheden zijn.

Zakelijk Geld Lenen

Met de lease van zakelijklenenbent u snel op weg en voorkomt u druk op uw liquiditeiten. Een betrouwbare associate voor uw zakelijke lening Dan is er de mogelijkheid om een zakelijk krediet af te sluiten. Bij de reguliere bank dient u dan jaarcijfers (met positieve cijfers) en een ondernemingsplan te hebben.

Ook bent u verplicht een btw-nummer te hebben. Tenslotte kan het zo zijn dat u uw ondernemersplan moet voorleggen en moet kunnen onderbouwen waarvoor u een zakelijk krediet nodig hebt. Hierbij zullen ook de verwachte resultaten worden gevraagd.

Vooral wanneer u een startende ondernemer bent, kan het helpen om een ondernemingsplan aan te leveren bij de aanvraag van een bedrijfskrediet. Er wordt dan gekeken naar hoeveel concurrentie u zal hebben en of u uw bedrijf tot een succes kunt maken. Op die manier kan de kredietverstrekker inschatten hoe groot het risico is dat u vormt. Hoeveel u maximaal kunt lenen, hangt af van uw persoonlijke situatie.