Vergelijkbaar met ‘rood staan’. Als je vooraf niet precies weet hoeveel geld je nodig hebt dan is het makkelijker om een (doorlopend) krediet af te sluiten. Waar kan ik zakelijk geld lenen? De meeste bedrijven sluiten hun leningen nog altijd af bij de bank.

Investeer in vooruitgang met een zakelijke lening Een bedrijfspand, machines of bedrijfsmiddelen aanschaffen?

Zakelijke Leningen Vergelijken

Je betaalt de lening in meerdere maandelijkse termijnen terug en de rente staat vast. Je maandbedrag bestaat blijft hetzelfde: zo wordt de openstaande lening voor je bedrijf steeds kleiner. Een bedrijfslening aanvragen doe je online wanneer het jou uitkomt. Liever flexibel geld opnemen?

We bieden ook zakelijk krediet aan voor ondernemers. Waarom kies je voor een zakelijke lening? Zekerheid voor je bedrijf Precies weten waar je aan toe bent: je betaalt iedere maand een huge bedrag voor je zakelijke lening.

De meest populaire soorten voor bedrijven zijn een reguliere lening bij de financial institution, factoring, werkkapitaalfinanciering en crowdfunding. Elk daarvan heeft zijn eigen voor- en nadeel en voorwaarden.

Banklening

Je wilt zakelijk geld lenen, maar je weet niet welke financieringsvorm bij je bedrijf previous. Met een zakelijke lening financier je een langlopende investering voor je bedrijf. Je ontvangt in één keer het geldbedrag op je rekening en we spreken een vaste looptijd af tot maximaal 5 jaar.

Maar er zijn ook veel andere financierders. Bekende on-line spelers zijn bijvoorbeeld Floryn, Krediet Vooruit of New10 (on-line onderdeel van ABN Amro). Afhankelijk van waar jij het geld voor nodig hebt, zijn er on-line nog wel meer financierders te vinden voor je bedrijf! Soorten leningen voor bedrijven Wil je in het mkb investeren of heb je zelf juist further geld nodig voor je bedrijf?