Of een zakelijk krediet, need dat heeft Atlantis ook. Als eerste even de zakelijke lening.

Zakelijke Leningen Vergelijken

De lening die je kunt afsluiten is voor ZZP’ers en kleinere ondernemers wel fijn. Die ligt namelijk tussen de €2.000 – €50.000. De looptijd is zeer kort en ligt tussen de 3-6 maanden. Dan even over het aflossen.

Yeaz richt zich met dit product echt op kleine ondernemers die in kritieke geldnood zitten. Probleem is alleen dat ze zich vervolgens blauw betalen aan rente. Mocht je toch nog door willen met Yeaz dan is het goed om te weten dat de lening ergens tussen de €1.000 – €50.000 ligt.

Banklening

Dat kan dus enkele dagen duren. Daarnaast zit je ook met dit bedrijf huge aan een rente van gemiddeld 27,5%, ook niet echt heel erg prettig.

Dan weer een aanbieder waar ik persoonlijk niet zo’n fan van ben: Yeaz. Dit bedrijf lijkt op het eerste gezicht een goede match. BKR onderzoek wordt gedaan maar is normaal geen afknapper.

Totale Looptijd Van De Bedrijfslening

Daarnaast heb je bij Yeaz ook geen aflossingsverplichting. Dit klinkt ideaal maar is ontzettend gevaarlijk. Je betaalt namelijk wel gewoon kosten én rente. Zo zorgt Yeaz ervoor dat je tot in den treuren blijft betalen terwijl je eigenlijk niets aflost. Klik hier om de zakelijke lening van Yeaz te bekijken