Zakelijk Geld Lenen

U kunt zakelijk geld investeren in nieuwe inventaris, een nieuwe machine of wellicht andere bedrijfsonderdelen. Er privé voor zorgen dat u een nette auto kunt rijden, eens lekker op vakantie of de keuken verbouwen!

Uiteraard zorgen we voor een zo laag mogelijke rente, zodat u als zelfstandige op een voordelige wijze geld kunt lenen. Profiteren van een lage rente op een lening voor zelfstandigen?

Bereken zelf Hoeveel kan ik lenen? Waarvoor wilt u geld lenen Doorlopend Krediet Huiseigenaar Doorlopend Krediet Huiseigenaar Persoonlijke Lening Krediet voor zelfstandigen

Geschreven door: Mark Boekraad Hij is E-commerce supervisor bij Bynco. Met veel ervaring op het gebied van E-commerce zorgt Mark voor het uitbouwen van het merk Bynco.

lening voor zonnepanelen lening voor restschuld hypotheek Lening voor uitkoop ex partner

U kunt geld lenen als zelfstandige en het geld vervolgens zakelijk of privé besteden aan een doel naar keuze. U kunt op verschillende manieren geld lenen als zelfstandige. Heeft u bijvoorbeeld een eenmanszaak, een vof of een BV? Het is in alle drie de gevallen goed mogelijk om een krediet voor zelfstandigen af te sluiten.

Zelf over alles ideeën ontwikkelen… Het plezier van eerlijk geld lenen tegen een lage rente. Geld lenen als zelfstandige? Het is al na 2 jaar als ondernemer mogelijk om geld te lenen door middel van een doorlopend krediet of een persoonlijke lening.

Bij een doorlopend krediet bepaald u zelf in grote mate hoeveel u aflost. Dit kan de tijd zijn die de auto (waarschijnlijk) meegaat of een kortere periode.