Toegankelijk voor een brede groep ondernemers, ook zzp’ers. Los af wanneer het uitkomt. Online kredietverstrekker voor het midden- en kleinbedrijf, ook voor de zzp’er. Beoordeling binnen één dag. Vergelijk ook zakelijke leningen: onze ideas

Zakelijke Leningen Vergelijken

Klik op Meer info voor een review van onze specialists. Bekijk ook zakelijke leningenen aanbieders vanfactoring. Met een zakelijk krediet of bedrijfskrediet neem je geld op wanneer je het nodig hebt, tot aan een afgeproken limiet .

Over het geleende bedrag betaal je rente. Die rente kan variabel zijn of huge voor een bepaalde periode, bijvoorbeeld een jaar.

Aanvragen kan vaak online. Je moet bedrijfsgegevens, jaarcijfers en/of een transactieoverzicht van de bank uploaden. Soms heeft de bank meer gegevens nodig. Vooral bij grotere bedragen kan een gesprek of bedrijfsbezoek nodig zijn. Hoeveel kost zakelijk krediet?

Dat wil zeggen dat je tot een afgesproken kredietlimiet geld kunt opnemen van je rekening. Je mag altijd boetevrij aflossen en gedane aflossingen weer opnemen. Waarvoor is zakelijk krediet geschikt? Een zakelijk krediet is heel geschikt om een tijdelijke behoefte aan additional geld op te lossen, bijvoorbeeld om voorraden of debiteuren te betalen. Hoe vraag ik zakelijk krediet aan?

Bedrijfslening: Zakelijke Lening Voor Kmo’s En Ondernemers

Met een zakelijk kredietof bedrijfskrediet neem je geld op wanneer je het nodig hebt, tot aan een afgeproken limiet. Deze lijst van aanbieders is samengesteld door de redactie van Bankenvergelijking.

New10 Zakelijke lening voor eenmanszaken Ook voor vof’s en maatschappen. Leen tot €250.000, de aanvraag verloopt volledig digitaal. Leen tot €250.000 bij ABN Amro met behoud van je zakelijke betaalrekening.