Dat doet D&B op basis van betalingsinformatie, jaarcijfers en branche-informatie. De Groen Licht Commissie bestaat uit de ervaren directieleden van Collin. Pas als deze commissie akkoord is met de leningaanvraag, plaatst Collin de aanvraag op de website. Wat gebeurt er als ik een lening by way of Collin heb en mijn onderneming failliet gaat? Het uitgangspunt is dat Collin uitsluitend zakendoet met kredietwaardige ondernemingen.

Elke leningaanvraag wordt individueel beoordeeld en staat op zichzelf. Hoe wordt het risicoprofiel van een leningaanvraag by way of Collin beoordeeld? De formele beoordeling van de leningaanvraag bestaat uit vier onderdelen: Risicoscore Dun & Bradstreet: Collin werkt samen met het onafhankelijke creditratingbureau Dun & Bradstreet (D&B). Zij brengen de kredietwaardigheid van je onderneming in kaart.

Zakelijk Geld Lenen

Ondernemer Victor, Wilmod Heating & Systems. “Goede financiering én promotie voor je bedrijf!” Wat kost zakelijk lenen through Collin? Dat hangt af van het bedrag dat je wilt lenen: Voor leningaanvragen tot en met € one hundred.000 vind je hier een overzicht van de tarieven.

Bedrijfslening: Zakelijke Lening Voor Kmo’s En Ondernemers

Nee, het is voor alle bestaande ondernemingen mogelijk om een leningaanvraag te doen bij Collin Crowdfund N.V.. Wat moet je aanleveren bij het indienen van een leningaanvraag? We vragen je om voor de inventarisatie van je financieringsbehoefte en beoordeling een aantal documenten aan te leveren: Let op: voor starters die deze informatie niet of deels kunnen overleggen, worden zwaardere eisen gesteld aan het bedrijfsplan.

Voor leningaanvragen boven de € one hundred.000 vind je hier een overzicht van de tarieven. Moet je Knab-klant zijn om gebruik te maken van crowdfunding?

Hoe werkt een zakelijke lening through crowdfunding? Crowdfunding is een financieringsmethode waarbij een grote groep mensen (de ‘crowd’) samen investeert in een bedrijfslening. Als tegenprestatie ontvangen investeerders maandelijks aflossing en bruto rente van jou.