Een foundation creëren en behouden kan dan het beste met een langlopende lening. Een kortlopend krediet kun je vervolgens gebruiken voor extra voorraad.

Heb je jouw voorraadbeheer eenmaal op orde en zie je kansen om te groeien of verder te optimaliseren? Kies dan de financieringsvorm die bij jouw bedrijf en doel past. Een eenmalige kortlopende zakelijke lening Bij een eenmalige financiering van jouw voorraad sluit je het beste een kortlopende zakelijke lening af.

Dan kun je gebruikmaken van doorlopende voorraadfinanciering! Het gaat hierbij om een doorlopend zakelijk krediet, waarvan je geld opneemt op het moment dat je dit nodig hebt. Het is een langlopende lening, maar je betaalt wel alleen maar rente over het deel dat je gebruikt (dus niet over het totale bedrag!).

Hoe Kom Ik Aan Geld?

Voorraad financieren is een goede manier om een snellere groei van jouw bedrijf mogelijk te maken. Immers: door meer voorraad in te kopen heb je meer potentiële omzet. Je voorkomt dat je je klanten ‘nee’ moet verkopen, terwijl zij op zoek zijn naar producten die jij normaal gesproken kunt leveren.

Persoonlijke Lening Of Doorlopend Krediet

Super handig om je onderneming een vliegende begin mee te geven of om eenmalig additional voorraad aan te schaffen. De markt vraagt en jij kunt leveren: high dus. Hiermee heb je tijdelijk further financiële ruimte en start je direct en dagelijks met terugbetalen. Zo heb je in no-time je voorraadfinanciering weer afgelost. Doorlopende financiering

Wil je jouw voorraad op peil houden? Of je beoogde groei voorfinancieren en daarvoor regelmatig en forser inkopen?

Verbouwing Financieren (3 Manieren)

Voordelen en nadelen van voorraadfinanciering Benieuwd naar de voordelen van voorraadfinanciering, onafhankelijk van de vorm die je daarvoor kiest? We hebben er een aantal voor je in de aanbieding en geven we free of charge aan je mee!

Je bespreekt op voorhand af tot welk bedrag je maximaal geld kunt opnemen. Tip: je kunt jouw voorraad deels laten financieren door crediteuren, op basis van de betaalcondities. Bijvoorbeeld door langer de tijd te krijgen om te betalen, waardoor je ondertussen de kans hebt bedrijfsfinancieringen om je voorraad te verkopen. Houd er wel rekening mee dat vlottere betalingen van jouw kant vaak weer leiden tot goedkopere inkoop! Nóg een tip: wil je jouw ijzeren voorraad financieren? Dit is de minimale voorraad die je in ieder geval nodig hebt om jouw bedrijf draaiende te houden.