Dat wordt ook wel ijzeren voorraad genoemd. Zo’n voorraad financier je met een langlopende lening. De maandlast die je daarvoor betaalt, is goedkoper dan van een kortlopende lening. Op sommige momenten in het jaar heb je internet wat meer voorraad nodig omdat je dan bijvoorbeeld seizoensproducten verkoopt of flink wil uitpakken met saleproducten. Om die voorraad te financieren, is het slim een kortlopende lening af te sluiten. De voordelen op een rij: Met additional financiële ruimte kun je jouw bedrijf laten groeien

Bedenk voor hoe lang je de lening wil afsluiten, dus wat moet de looptijd van de financiering worden? Wees erop voorbereid dat als je de financiering eenmaal hebt afgesloten dat je direct begint met het betalen van rente en aflossing. Wil je weten wat jouw financieringsmogelijkheden zijn? We helpen je graag zodat jij de beste financiering krijgt voor jouw situatie. Neem vrijblijvend contact met ons op Andreas Neumann, Vestiging Veldhoven Waarom een onafhankelijk adviseur?

Waarom Is Het Handig Bedrijfsleningen Te Vergelijken?

Ontvang binnen 1 werkdag advies van een adviseur bij jou in de buurt. Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd. Zorg voor een goede voorbereiding Om een voorraadfinanciering aan te vragen, heb je verschillende zakelijk geld lenen mogelijkheden die je op korte of lange termijn verder helpen. Welke je ook kiest, vooraf is het belangrijk voor jezelf een aantal zaken op een rijtje te zetten. Ga voor jezelf na welk bedrag je nodig hebt voor de financiering.

X X X Eerste Amsterdamse Onroerend Goed Veiling

Wilt u nog meer inspelen op de behoeften van uw klant door het toevoegen van fietslease aan uw assortiment? Fietslease funding via DFM stelt u in staat om zorgeloos te investeren in fietslease.

In één oogopslag zie je wat jouw financiering jou oplevert met de verkoop van je voorraad Een voorraadfinanciering heeft geen impact op je liquiditeit. Daardoor kun je nog steeds aan je dagelijkse financiële verplichtingen voldoen.

Sparen Met Een Vaste Rente

Kies uit meer dan 40 geldverstrekkers Door te vergelijken krijg je betere voorwaarden. Stel vrijblijvend je financieringsvraag

Jouw crediteuren leveren jou je voorraad. In ruil daarvoor betaal je hen binnen de termijn die zij je daarvoor geven. Dan levert dit jou vaak voordelen op. Om je bedrijf gezond te houden, heb je altijd een minimal bedrag aan voorraad nodig.

Dit helpt u bij het opbouwen van een eigen fietslease portefeuille. Op zoek naar een maatwerkoplossing of advies? Neem gerust contact met ons op. heeft een AFM vergunning onder vergunningsnummer voor het aanbieden van en bemiddelen in consumptief krediet. Bedrijfsovername financieren Een voorraadfinanciering geeft je additional financiële ruimte om je productassortiment uit te breiden, aan te vullen of op peil te houden.