Een bedrijfslening of zakelijke lening is kapitaal dat afkomstig is van derden. Op de balans van een KMO valt dit onder de noemer “vreemd vermogen”. Dit kan op korte termijn zijn, maar ook op langere termijn.

Bedrijfsleningen Zonder Gedoe

Motorleningen vergelijken WoonleningenRenovatielening Hypothecaire leningBesparen op woonlening: Tips en FAQ Woonleningen vergelijken eight Tips bij woonleningen

Lening woning op lijfrente Alle kredietenKredietkaarten vergelijken Voor bedrijvenInvesteringskrediet Uw locatie op de website: Leningen vergelijken op Lening.org » Bedrijfslening: Zakelijke lening voor KMO’s en ondernemers

Na akkoord boeken we binnen 2 dagen het bedrijfskrediet over naar uw rekening en kunt u het investeren in uw winkel of horeca-onderneming. De aflossing gaat geheel automatisch through het PIN-apparaat. Elke dag gaat er een vooraf afgesproken proportion van de PIN omzet naar PIN Voorschot wat geldt als aflossing. Heeft u een dag veel omzet, dan betaalt u meer terug. Heeft u een dag minder of geen omzet dan betaalt u weinig of niks terug.

Regeling Voor Zelfstandig Ondernemers

  • Je bent misschien al bij de bank geweest om daar te vragen naar de mogelijkheden.

De juiste keuze hangt af van vele factoren, onder meer de situatie waarin het bedrijf zich bevindt (bijvoorbeeld in de opstartfase) en waarvoor het kapitaal moet dienen. Een bedrijfslening is immers niet altijd de beste optie, maar behoort tot de mogelijkheid in bepaalde situaties.

Bedrijfskredieten

Een onverwachte factuur die u snel moet betalen Om kansen te benutten waar geld voor nodig is.