Waarom Opr Bedrijfskrediet?

Voldoet u aan alle voorwaarden zoals genoemd onder het kopje ‘Voor wie geldt de Tozo’? Dan kunt u deze lening aanvragen via de knop ‘Tozo bedrijfskrediet aanvragen’ bovenaan deze pagina. Voor de lening gelden de onderstaande voorwaarden:

Heeft u een aanvraag gedaan voor maanden uit het verleden? Dan krijgt u de betaling voor deze maanden misschien eerder. De gemeente verstrekt deze hulp aan degenen die het nodig hebben. Om dit vast te kunnen stellen, stellen we een aantal vragen en vragen we om een aantal bewijsstukken.

Deze versnelde process geldt voor aanvragen voor een lening voor bedrijfskapitaal van maximaal € 10.157 tegen 2% rente.De maximale looptijd van een lening is 3 jaar. Tot 1 januari 2021 hoeft er nog niet afgelost te worden.Uitstel van de aflossing is mogelijk op foundation van individuele omstandigheden.

• Bankafschrift van de bankrekening waarop u ondersteuning aanvraagt U kunt deze bewijsstukken uploaden in het formulier. Zorg ervoor dat de bewijsstukken compleet zijn. De gemeente bewaart deze in een file.

Voldoet u aan alle voorwaarden zoals genoemd onder het kopje ‘Voor wie geldt de Tozo? U vraagt de Tozo-2 aan by way of de knop bovenaan deze pagina. U doet de volgende dingen:

Waarom Een Rekening Courant Krediet Van De Rabobank?

U heeft op dit moment onvoldoende saldo op uw rekening staan en kunt niet in uw levensonderhoud voorzien. U kunt bijvoorbeeld geen boodschappen doen.Als u een associate heeft: uw companion heeft momenteel geen ander inkomen boven de bijstandsnorm. Let op: gebruik aub hetzelfde e-mail adres als u in uw tozo aanvraag heeft gebruikt om de verwerking te bespoedigen! Tozo lening bedrijfskrediet

Gerelateerde onderwerpen Corona veel gestelde vragen

Het is ook mogelijk om beide vormen aan te vragen. U ontvangt dan inkomensondersteuning én de lening. Voorwaarden lening bedrijfskrediet