Onderzoek uw opties en kies het platform dat u de beste voorwaarden biedt voor uw specifieke financieringsproject. Leninggebaseerde platformen (P2P bedrijfskrediet aanvragen) Via deze platformen kunt u rechtstreeks lenen met behulp van peer-to-peer leningen. U kan er lenen van particulieren, andere bedrijven en eigenlijk iedereen die in uw bedrijf en project gelooft.

Waarom Opr Bedrijfskrediet?

Het grootste voordeel van een bedrijfskrediet aanvragen through zo’n leninggebaseerd crowdfundingplatform? U geeft geen aandeelhouderschap op en u houdt zelf de teugels in handen. Nederlandse ondernemers kunnen terecht bij Funding Circle. Websites zoals AngelList, FundersClub en CircleUp stellen u in staat om echte investeerders in uw bedrijf te zoeken.

Regeling Voor Zelfstandig Ondernemers

Merk op dat de deelnemers van deze vorm van crowdfunding vooral geïnteresseerd zijn in start-ups (startende bedrijven). Bestudeer uw concurrenten grondig Het is moeilijk te geloven maar veel eigenaars van kleine tot middelgrote bedrijven kunnen niet veel zeggen over hun industrieën of concurrenten. Dit toont aan dat u vooruitstrevend bent en geeft uw potentiële kredietverstrekker het vertrouwen dat u weet waarmee u bezig bent. Praat met potentiële kredietverstrekkers over uw huidige activiteiten en plannen voor het bedrijf en wat u gaat blijven doen omdat het werkte in het verleden.

U zet een campagne op, u zamelt donaties in en belooft in ruil daarvoor een soort incentive aan uw donateurs. In het buitenland zijn Kickstarter en Indiegogo slechts enkele van de meest populaire crowdfunding web sites. In Nederland is er ook GetFunded waar u terecht kunt.