Deze informatie is geplaatst door Antwoord voor bedrijven Bent u een (startende) mkb-ondernemer of zzp-er en heeft u bedrijfskrediet nodig?

Bedrijfsleningen Zonder Gedoe

Schuld- of vermogensfinanciering? Om te kunnen functioneren, heeft een organisatie uiteraard geld nodig. Hiervoor heeft zij in iedere fase van haar bestaan de keuze tussen:

U kunt het MKB-krediet aanvragen tot € 250.000. Het MKB-krediet is een zakelijke lening van QreditsExterne hyperlink. De lening is minimaal € 50.000 en maximaal € 250.000. Dit bedrijfskrediet is bedoeld voor startende en bestaande ondernemers in het midden- en kleinbedrijf (mkb) tot 250 medewerkers. De looptijd van het deze mkb-financiering is 1 tot 10 jaar.

een lening bij familie of bekenden een bedrijfslening bij een financial institution een lening van een specifiek overheidsfonds

Opr-bedrijfskrediet Nl

Dividend betaal je pas na belasting en ‘kost’ het bedrijf daarmee meer. Wat voor welk bedrijf de beste optie is hangt in principe af van de structuur, de strategie en de fase waarin het bedrijf zich bevindt. Maar sinds de financiële disaster van de afgelopen jaren is het niet meer zo makkelijk om aan een bedrijfslening of bedrijfskrediet te komen. Banken hebben bijvoorbeeld hun voorwaarden aangescherpt en nemen beduidend minder risico’s dan voor de crisis. Wie nog wel een lening krijgt, betaalt hier ook een stevige prijs voor.

uw bedrijf zit in Nederland uw bedrijf heeft een Nederlandse rechtsvorm uw bedrijf is niet gericht op tabak, medicine, wapens of seks u heeft ondernemersvaardigheden, zoals commercieel inzicht en doorzettingsvermogen

Bij vermogensfinanciering kan je denken aan: het aantrekken van (early stage) enterprise capital een beursnotering (aandelenuitgifte) Vreemd vermogen heeft meestal de vorm van: