Bedrijfsmaterieel

Informatie over het coronavirus Welke tijdelijke overbruggingsregelingen regelingen zijn er bij de gemeente voor ondernemers i.v.m. corona? Door de maatregelen tegen het coronavirus derven veel zelfstandige ondernemers, onder wie zzp’ers, inkomsten. Het kabinet ondersteunt hen met een tijdelijke overbruggingsregeling (Tozo). Er zijn 2 vormen van ondersteuning mogelijk:

Rendement Uitgeverij BV. Gebruik van deze website betekent dat u onze algemene voorwaarden en ons privacy statement accepteert. Ga direct naar het tekstgedeelte

Dus het is helaas niet zo dat je helemaal geen risico meer loopt. De borgstelling wordt normalitair voor een periode van 6 jaar afgegeven vanaf de eerst aflossingsdatum. Voor investeringen in een gebouw of in een schip geldt de borgstelling zelfs 12 jaar.

Borgstellingskrediet (BMKB) : “Extra zekerheid voor bancair bedrijfskrediet” Met een Borgstellingskrediet (BMKB) kunnen MKB-ondernemers staatsgarantie krijgen voor hun bedrijfsfinanciering. Voor startende, innoverende en internationale ondernemingen. Doe de Borgstellingskredietscan »

Berichten van de burgemeester Hulp voor ondernemers Veelgestelde vragen Het wijkteam tijdens de coronacrisis Ondersteuning bij beperkingen Financiële zorgen, inkomen en werk Regels campings en vakantieparken

Omdat we met een overheidsregeling te maken hebben worden ook de wettelijke definities voor jou als MKB-ondernemer gehanteerd: Je bedrijf mag hoogstens een balanstotaal hebben van 43 miljoen euro. Je bedrijf magazine niet meer dan 250 medewerkers in voltijdseenheden hebben.

Wat Is Een Investeringskrediet?

Let op hiervoor zijn aangepaste voorwaarden van toepassing. Klik voor meer informatie en/of het aanvragen van Tozo2 op de button. Daarnaast kan de gemeente bijstand verlenen in de vorm van kapitaalverstrekking bij liquiditeitsproblemen (bedrijfskapitaal). Klik voor meer informatie en/of het aanvragen van een bedrijfskapitaal Tozo2 op de button.

Hoe Kom Je Aan Een Zakelijke Lening Van Een Bank Tips

Een medewerker die een halve week werkt telt dus voor een halve medewerker mee in deze telling. Jaaromzet hoogstens €50.000.000 De jaaromzet van je bedrijf mag niet boven de 50 miljoen euro uitkomen. Oh en je bedrijf dient natuurlijk wel in de Nederlandse staat gevestigd te zijn (dus kan ook adres houden op Bonaire, St. Eustatius of Saba staan).