De looptermijn kan 1 maand zijn, maar moet binnen 12 maanden terugbetaald worden. Je kunt door middel van de Krediet Calculator op de web site je maandelijkse kosten inzien. Je vult eenvoudig het bedrag in voor de lening en de looptijd. Je kunt hierna direct alle kosten inzien en het krediet aanvragen. Er wordt op de website uitgebreide informatie gegeven over de leningen en het aanvraagproces.

Waarom Opr Bedrijfskrediet?

Ze hebben sindsdien het bedrijf verder uitgebreid in het buitenland. Ze leveren hun diensten nu in vijf verschillende EU-landen en hebben kantoren in Helsinki, Stockholm, Kopenhagen, Praag en Amsterdam. Bekijk hier het promotiefilmpje van OPR-Bedrijfskrediet! Het bedrijfskrediet van OPR-Bedrijfskrediet Alle bedrijven kunnen een aanvraag indienen bij OPR-Bedrijfskrediet.

Regeling Voor Zelfstandig Ondernemers

Met behulp van het innovatieve NFCO Krediet Risico Model worden de financiële cijfers geanalyseerd en beoordeeld , prognose opgesteld en de haalbaarheid vooraf getoetst. Samen met u wordt de kredietbehoefte vastgesteld en op basis van alle relevante informatie een Advies Rapport samengesteld. Relevante informatie voor een bedrijfskrediet is o.a. Recent uittreksel Kamer van Koophandel. Bij een besloten vennootschap statuten.

Kopie legitimatie bewijs eigenaar. Een bedrijfskrediet in de vorm van een rekening – courant of lening al of niet met een borgstelling van de overheid by way of NFCO. Postbus AC Almere Zandzuigerstraat HD Almere Zoek een bedrijf Zoek een bedrijf OPR-Bedrijfskrediet ervaringen

Een rekening – courantkrediet of een lening. Belangrijk bij een aanvraag voor een bedrijfskrediet is dat de aanvraag goed voorbereid wordt.