Voor dit bedrag wilt u een zakelijk krediet afsluiten. U krijgt dan te maken met de volgende kosten: Rekenvoorbeeld bekijken Voor elke zakelijke lening die u afsluit, betaalt u een rentepercentage.

Dit is een enorme uitkomst voor startende ondernemers die kapitaal nodig hebben om hun onderneming van de grond te krijgen. Bent u een startende ondernemer?

En heeft u kapitaal nodig om uw bedrijf van de grond te krijgen? Dan is het van belang om een goed bedrijfsplan op te stellen waarin u de potentie van uw bedrijf omschrijft.

Waarom Opr Bedrijfskrediet?

Wanneer een kredietverstrekker een goed plan ziet voor een potentieel gezond bedrijf, dan kunt u in veel gevallen tóch financiering vinden voor uw beginnende onderneming. Ondanks dat u nog geen jaren ervaring heeft als onderneming en geen jaarcijfers kunt verstrekken, zijn er als startende ondernemer mogelijkheden om zakelijk geld te lenen.

Opr-bedrijfskrediet Nl

Bevindt u zich in zo’n situatie? Dan is een lening waarvoor dit niet wordt geëist natuurlijk een uitkomst. Als startende ondernemer is het vaak vanzelfsprekend dat u nog geen jaarcijfers kunt overleggen. Wanneer u net met uw bedrijf bent gestart, dan is het logisch dat u nog geen jaar of langer “in enterprise” bent en nog geen aantoonbare jaarrekening heeft.

U kunt uw kredietverstrekkers hoogstens een prognose van het te verwachten bedrijfsresultaat laten zien. In zo’n geval kunt u als starter bij veel aanbieders voor een ondernemerskrediet geen geld lenen. Veel aanbieders van leningen stellen namelijk de eis dat zij uw jaarcijfers willen zien om zo uw kredietwaardigheid te kunnen beoordelen. Maar gelukkig zijn er ook kredietverstrekkers die u een lening willen geven zónder dat u uw jaarcijfers verstrekt.

Gerelateerde Informatie Over Zakelijke Leningen

U kunt dus een deel van het bedrag nu opnemen en een deel op Wanneer u ervoor kiest om niet het hele bedrag in één keer op de te nemen, dan betaalt u hier een rentevast premie over. Deze rente is over het algemeen wel lager dan de rente die over het opgenomen bedrag wordt betaald. Stel, u neemt de helft van uw lening nog niet op en hier betaalt u een rentevast premie van 3% over.