Zakelijke Leningen Vergelijken

Eventueel de verzekeringsvoorwaarden; Eventueel de reparatie, onderhoud en banden;

De voordelen van Operational Lease op een rijtje: Per maand een vast bedrag aan rente en afschrijving; De auto komt niet op de bedrijfsbalans (is van leasemaatschappij); Er zijn diverse uitbreidingsmogelijkheden van de service mogelijk;

Uw investeringsruimte blijft behouden voor uw zakelijke activiteiten; U heeft fiscaal voordeel vanwege de rente aftrek. De betaalde rente is in zijn totaliteit aftrekbaar van de winst; U heeft recht op investeringsaftrek (KIA) (winst – investering = minder belasting); Wanneer u een elektrische auto aanschaft heeft u waarschijnlijk ook recht op milieu inversteringsaftrek (MIA).

  • Als ondernemer een klacht indienen over de financiële dienstverlening
  • Het geld voor een lening komt vaak van investeerders, die ook het risico dragen indien het mis gaat met de afbetaling van de lening.

Operational lease wil zeggen dat het beheer en de financiering van de auto bij de leasemaatschappij ligt. De leasemaatschappij is dus zowel juridisch als economisch eigenaar van de auto en draagt dan ook het economisch risico. Wanneer de leasetermijn is afgelopen moet de auto terug naar de leasemaatschappij. Eigenlijk is Operational Lease te vergelijken met huur op lange termijn.

Ook hiervoor betaald u per maand een huge bedrag. Geld lenen door middel van een doorlopend krediet

Totale Looptijd Van De Bedrijfslening

Ook voor startende ondernemers is financial Lease mogelijk wanneer er een aanbetaling op de auto wordt gedaan. Operational lease voor een zakelijke auto