Kosten

Zakelijkgeld.nl helpt u als ondernemer op weg. Bekijk en vergelijk op Zakelijkgeld.nl. Sinds 2017 dé financiële onafhankelijke vergelijkingswebsite voor ZZP & MKB.

Ga naar het aanvraagformulieren vul uw gegevens in. Wij nemen vervolgens binnen 24 uur contact met u op. Vraag uw bedrijfslening aan! Een MKB krediet is een financiering voor bedrijven in het midden- en kleinbedrijf.

De specialisten van NLInvesteert behartigen de belangen van u als ondernemer en wij ontzorgen u volledig in het aanvragen van een zakelijke lening. Bij het aanvragen van een lening kunt u een hoge mate van betrokkenheid verwachten van NLInvesteert. Het is onze taak om kritisch met u mee te kijken. Zodat u uw ondernemersdromen waar kunt maken en tegelijkertijd met ontspanning aan de rente- en aflossingsverplichtingen kan voldoen. De verschillende financieringsvormen voor uw bedrijfslening

Efficiënt en doeltreffend Het organiseren van een MKB krediet bij de huisbank kan veel tijd in beslag nemen. Dit alles maakt dat we een MKB krediet op een doeltreffende wijze kunnen organiseren. NLInvesteert als regisseur van uw bedrijfslening heeft zich met een group van 30 professionals gespecialiseerd in het organiseren van bedrijfsleningenen kapitaal voor ondernemers in het Midden- en Kleinbedrijf.

  • 20 suggestions voor de goedkoopste woonlening 2020

Wat Is Een Investeringskrediet?

Als regisseur van bedrijfsleningen combineert NLInvesteert B.V. vanuit een zorgvuldige risicobeoordeling, verschillende kapitaalsoorten tot de best passende financieringsoplossing. U wordt volledig ontzorgd. Zo kan uw bedrijf zich blijven ontwikkelen, een grote groep van financiers levert haar bijdrage en ook onze investeerders staan voor u klaar.

Advies Of Begeleiding Nodig?

Alternatieven voor de traditionele bankfinanciering, zoals informele investeerders, participaties of een achtergestelde lening, worden steeds belangrijker. In het geval van cofinanciering, worden traditionele en alternatieve financiering gecombineerd in één bedrijfslening voor uw totale financieringsbehoefte.