Bereken hier jouw rente. Een korte samenvatting van veelgestelde vragen over zakelijke leningen: Wat is een gebruikelijke zakelijke rente? De meeste kredietverstrekkers verwachten dat je minimaal 1 jaar in business zakelijke financiering bent en een omzet van €50.000+ hebt. Doe onze gratis verify en weet binnen 1 minuut welke kredietverstrekkers jou wél en niét accepteren.

Heb ik een onderpand nodig? Veel aanbieders hanteren betere voorwaarden als jij een onderpand ter beschikking kunt stellen, maar dat is niet verplicht. Wel vragen kredietverstrekkers om een persoonlijke garantstelling als je geen onderpand hebt. Je bent dan privé aansprakelijk, mocht je bedrijf de lening niet kunnen terugbetalen. In ieder geval je jaarrekening, aangifte inkomstenbelasting en bankafschriften van de afgelopen 12 maanden.

Corona En Ondernemers

Je kunt alle four onze leenvormen op onze pagina vergelijken, we werken samen met de 14 beste zakelijke kredietverstrekkers op de Nederlandse markt. Hoe vraag succesvol een zakelijke lening aan? Een zakelijke lening aanvragen kan een lang proces zijn. Vraag bij verschillende kredietverstrekkers offertes op, om het beste rente percentage en aanbod te krijgen. Let op dat er bij veel aanbieders gaat er al snel 1-2 weken overheen, en zij hebben vaak aanvullende documenten nodig. Via onze vergelijking bovenaan de pagina ontdek je binnen 15 minuten bij welke aanbieders jij in aanmerking komt.

Microfinanciering

  • U krijgt dan een bedrag en moet dat inclusief rente terugbetalen, binnen een afgesproken tijd.
  • Vaak is financiering een lening.
  • Soms is het een schenking.
  • De numerous vormen van financiering kunt u ook mixen.

Toezegging Bankenvoor Financiering Versnelde Nieuwbouw

De kosten van een zakelijke lening bestaan uit een afsluitprovisie en rentekosten. De rentekosten zijn afhankelijk van de hoogte van de lening en van de risicogroep waarin je bedrijf valt. De afsluitprovisie is een huge percentage van de leensom, meestal tussen 2% en 5%. De zakelijke rente varieert van 2,3% tot 20% op jaarbasis.

Heb je een specifiek leendoel, of een gecompliceerde aanvraag, dan heb je aanvullende documenten nodig. Lees in de FAQ op deze pagina welke precies. Welke leenvormen zijn er? Een zakelijke lening is grofweg te onderscheiden in 4 soorten: lening, krediet, factoring en lease.