Ketenfinanciering

Er zijn daarom veel ondernemers die het geld op een andere manier bij elkaar proberen te krijgen, om zo ruzie’s te vermijden. Het onderstaande filmpje van de Kamer van Koophandel legt ook nog eens goed uit hoe jij in aanmerking kan komen voor een zakelijke lening. Op de web site zakelijke lening aanvragen van de Kamer van Koophandel lees je meer over geldzaken binnen je onderneming.

1 Aanbieders van zakelijke leningen Er zijn veel aanbieders van zakelijke leningen.

Veelgestelde vragen over de zakelijke lening Wat is het verschil tussen een persoonlijke en een zakelijke lening?

Heb Je Een Vraag Over Zakelijk Lenen?

Ze letten er op of je voldoende zekerheden hebt en of je cashflow op orde is. Bij de meeste banken kom je als starter niet in aanmerking voor een lening. Op deze pagina vind je mogelijk financiële instellingen, waarbij je als starter mogelijk wel in aanmerking komt. Je kunt ook geld lenen voor je bedrijf bij vrienden en / of familie.

Er zijn echter verschillende redenen om het geld niet te lenen bij vrienden en / of familieleden. Mocht je het niet kunnen terugbetalen, dan kan men ruzies krijgen.

Zakelijkelening.net is een vergelijkingssite en heeft de top 10 aanbieders op een rijtje gezet voor jou. Bekijk de top 10 aanbieders Bij de financial institution geef je je plan af, waarna zij alle eerst checklists invullen. Vaak heb je al een zakelijke rekening bij je eigen bank.