Uw keuze zal uw bezoek aan de web site niet beïnvloeden. NOTITIE: Deze instellingen zijn alleen geldig voor de browser en het apparaat dat je nu gebruikt.

Kosten

Nee niet noodzakelijk, verderop lees je welke andere optie er nog meer is. Zorg ervoor dat je je laat adviseren door een skilled in het veld en dat je zelf goed onderzoek doet.

Hoe hoger het risico voor een bank, hoe hoger de rente wordt om hiervoor te compenseren. Verder kan de aard van de investering ook meetellen in de determinatie van het risicoprofiel. Immers een gloednieuw duur agrarisch voertuig zou de bank achteraf kunnen doorverkopen. Andere investeringen bieden zo’n garantie niet.

Met een lening van deze aard gaat een specifiek doel gepaard. Bijvoorbeeld het aanschaffen van een nieuw agrarisch voertuig of het kopen van een nieuw bedrijfspand. Daarnaast heb je nog de keuze voor zakelijk krediet. Waar een bedrijfslening voor eenmalige grote aankopen is, dient zakelijk krediet meer voor tijdelijke problemen van liquide aard. Bijvoorbeeld wanneer je een onverwachte nooduitgave hebt moeten doen en er nu geen geld meer voor andere zaken is.

Het verschil tussen die twee is niet lastig maar wel handig om te weten. Bedrijfslening of zakelijk krediet? Een bedrijfslening is een lening voor een specifieke investering met een levensduur van minimaal een jaar. Je betaalt een huge afgesproken rentepercentage over het uitstaande bedrag en het geld wordt onmiddellijk op je rekening gestort.

Aanvragen vanaf 1 mei kunnen slechts een uitstel tot uiterst 31 oktober 2020 verkrijgen. U raadpleegt greatest op de website van uw bank hoe de aanvraag moet indienen. Hou er rekening mee dat de bank de nodige bewijsstukken zal opvragen. Administratieve verplichtingen

De redenen voor de zoektocht naar investeringsgeld is voor iedereen anders. Vaak willen mensen hun bedrijf laten groeien. Andere keren hebben ze startkapitaal nodig. Omdat ondernemen hand in hand gaat met investeren is de zoektocht naar een passende lening een actueel vraagstuk voor veel ondernemers.