Voor auto’s is dit bijvoorbeeld heel gebruikelijk, maar steeds meer producten en middelen kun je tegenwoordig via leasing financieren. Lees meer over de mogelijkheden van zakelijk leasen. Al eens gehoord van casual buyers? Dit zijn investeerders die hun eigen vermogen investeren in andere ondernemingen.

Nadien hernemen de gewone aflossingen, wat betekent dat de duurtijd van uw lening dus met 6 maanden wordt verlengd. U moet wel voldoen aan de volgende four voorwaarden om betalingsuitstel te kunnen verkrijgen: U moet kunnen aantonen dat u betalingsproblemen ondervindt door de coronacrisis:u bent verplicht uw zaak te sluiten omwille van de coronamaatregelen;

U kan ook enkel maar uitstel verkrijgen voor toekomstige aflossingen en dus niet retroactief. U raadpleegt greatest de web site van uw financial institution om de aanvraag in te dienen. Hou er rekening mee dat de bank ook enkele bewijsstukken zal opvragen vooraleer de aanvraag op te starten. De maximumrente voor de nieuwe kredieten bedraagt 1,25 procent (exclusief ‘payment’).

Zo kun je bij financierder Qredits zakelijke leningen aanvragen tot € 250.000,-. Als je bij de financial institution geen lening kunt krijgen, is het goed mogelijk dat het hier wel lukt. Zorg wel dat je goed voorbeid bent, need ook hiervoor heb je een ondernemingsplan nodig.

Kosten

Bedrijven die getroffen zijn door de coronamaatregelen kunnen genieten van een betalingsuitstel van hun leningen. Betalingsuitstel voor uw bedrijfslening Er moet maximaal 6 maanden lang geen kapitaalaflossingen betaald worden, maar je betaalt wel maandelijks de intresten op het openstaand saldo.

Gratis financieringsscan ontvangen? Een specialist neemt contact met je op voor de benodigde gegevens. Je ontvangt per e-mail een overzicht om in te vullen. Persoonlijk advies over hoe je een bedrijfslening kunt aanvragen Vergoot de kans op financiering

Krediet Voor Voorafbetalingen Van Belastingen

Informatie over een bedrijfslening aanvragen Duidelijkheid over de financieringsvormen die geschikt zijn voor jouw onderneming Wil je een bedrijfslening aanvragen en wil je meer weten over de financieringsmogelijkheden?

de omzet of activiteit is gedaald of zal dalen; er wordt volledig of deels beroep gedaan op de tijdelijke werkloosheid. U moet in België gevestigd zijn.