Investeren in vastgoed Voorwaarden/privacybeleid Over NLInvesteertPartners / Door De Bespaar Unie

Alternatieve Financiering

Wij doen dat al vóór de aanvraag. NLInvesteert blijft ook na de verschaffing of uitbreiding van het krediet betrokken. Als ondernemer kun je erop rekenen dat we je met raad en daad bijstaan. Nu, in deze moeilijke tijden, en ook daarna in de opbouwfase.

De regeling is niet bedoeld voor bedrijven die ‘in de kern’ al ongezond waren. Achteraf zal daarop worden gecontroleerd, heeft het kabinet aangekondigd. Dat betekent dat banken dat vooraf moeten checken en dus further voorzichtig zijn.

Regeling Voor Zelfstandig Ondernemers

Welke mogelijkheden heeft een ondernemer die geen krediet nodig had en nu dus niet bij de bank terechtkan? Gelukkig zijn die alternatieve bronnen er. Zo werken we bij NLInvesteert samen met partijen die een deel van die bankenrol aan het overnemen zijn. Zij willen nog wél nieuwe financieringen doen. Dat geldt ook voor particuliere investeerders in ons netwerk.

Dat is een emotionele rollercoaster waar geen touw aan vast te knopen is. Ze baseren zich liever op feiten dan afhankelijk te zijn van koerswisselingen als gevolg van de tweets van Trump. Iedereen doet zijn finest om de klappen voor ondernemers en de economie zo goed mogelijk op te vangen.

Snel Zakelijk Krediet – Direct Beschikbaar – Eenvoudig Online Aanvragen

We bouwen van harte mee. OndernemersAchtergestelde lening Corona en bedrijfsfinanciering InvesteerdersHoe werkt het? Investeren in bedrijven