De rente is niets anders dan de vergoeding die de kredietverstrekker krijgt voor het beschikbaar stellen van geld. Bovendien brengt het uitlenen van geld risico’s met zich mee. Er is namelijk een kans dat het bedrijf het geleende geld niet terug kan betalen. Degene die het geld uitleent, zal zichzelf daarom tegen dit risico willen indekken en afzonderlijk per aanvraag bekijken hoe hoog dit risico is.

Zakelijke Leningen Vergelijken

Dit zijn de kosten die in rekening worden gebracht bij het afsluiten van de lening. Meestal is dit een vast proportion van 2 tot 3 procent van het leenbedrag.

Bedrijfslening: Zakelijke Lening Voor Kmo’s En Ondernemers

De rente die u dan betaalt bedraagt over deze 2 maanden €25,-. Vervroegd aflossen: wanneer u een zakelijk krediet heeft, dan kunt u in veel gevallen de verstrekte financiering vervroegd aflossen. Houd er wel rekening mee dat u hiervoor soms een boete moet betalen. De hoogte van deze boete varieert tussen de €one hundred,- en €200,-.

  • Alternatieve financieringen vragen minder documenten en zekerheden en kijken ook naar het doel van de zakelijke lening.
  • En dan nog is de kans klein dat jij een financiering krijgt.
  • Zakelijk geld lenen zonder bank is makkelijker dan je denkt.

U kunt dus een deel van het bedrag nu opnemen en een deel op Wanneer u ervoor kiest om niet het hele bedrag in één keer op de te nemen, dan betaalt u hier een rentevast premie over. Deze rente is over het algemeen wel lager dan de rente die over het opgenomen bedrag wordt betaald. Stel, u neemt de helft van uw lening nog niet op en hier betaalt u een rentevast premie van three% over. U wacht 2 maanden met opname.

Ook verandert het vaak niets aan uw renteverplichting. U betaalt het bij afsluiting overeengekomen totaalbedrag aan rente.