In ieder geval gaat het vooral om ambities waar u op korte termijn (nog) geen geld voor beschikbaar is binnen de onderneming. Bepaalde zaken kunnen voor problemen zorgen als zij niet snel geregeld worden. Dit maakt ondernemen lastiger en dat is natuurlijk niet wat u wil.

Kosten

Wanneer een bedrijfslening? De ene ondernemer en onderneming is de andere niet. Als ondernemer wilt u natuurlijk het beste voor het bedrijf en u kent het belang en de noodzaak van investeren. Het financieren van deze investeringen vraagt om een geschikt krediet.

Carlo en Bruno Mylle kiezen ervoor om hun positie binnen de sector op eigen kracht te versterken. Daarnaast deden ook Capital@hire, een privé-investeerder, en de banken hun duit in het zakje. Hierdoor kan Mydibel zijn competitieve positie in de aardappelsector behouden en ze internationaal verder uitbouwen. Volg de investeringen van PMV

Er bestaan verschillende soorten leningen voor bedrijven en verschillende aanbieders van een dergelijke lening. Daarbij spelen de behoeftes van uw onderneming een grote rol bij het kiezen van een geschikte bedrijfslening.

Advies Of Begeleiding Nodig?

Inschrijven voor nieuwsbrief Ondernemingsnummer: 0455.777.660 Telefonisch kunt u ons bereiken op het nummer: 02/ Heeft u plannen om uw bedrijfspand te vernieuwen?