Kosten

De meeste gekozen aflossingsvorm is de lineaire aflossing. Bij een lineaire lening betaal je ieder termijn een vast aflossingsbedrag aan de financial institution. Hierdoor daalt het totaalbedrag van de bedrijfslening, waardoor je een steeds kleiner bedrag aan rente betaalt. Voorwaarde is wel dat je een vast of gelijkblijvend rentepercentage hebt afgesproken. Heb je gekozen voor een variabele rente?

De looptijd van een zakelijke lening is meestal afgestemd op de economisch levensduur van het bedrijfsmiddel of pand dat je wilt financieren. In sommige gevallen is de looptijd korter. De looptijd van bedrijfsleningen is minimaal één jaar. Hoe los ik een bedrijfslening af?

Kun je niet meer aan de betalingsverplichtingen voldoen, dan kunnen wij hierop beslag leggen. Wat is de looptijd van een bedrijfslening? We bepalen samen met je de looptijd. Deze looptijd is afgestemd op je behoefte en investeringsdoel.

Bij iedere termijn betaal je rente en aflossing. Het is ook mogelijk om per kwartaal terug te betalen, maar dit zorgt wel voor een hoger rentepercentage.