Betalingsuitstel Voor Bedrijfsleningen

Hoe vraag ik zakelijk krediet aan? Aanvragen kan vaak online.

Je moet bedrijfsgegevens, jaarcijfers en/of een transactieoverzicht van de financial institution uploaden. Soms heeft de financial institution meer gegevens nodig. Vooral bij grotere bedragen kan een gesprek of bedrijfsbezoek nodig zijn. Hoeveel kost zakelijk krediet? Over het geleende bedrag betaal je rente.

Die rente kan variabel zijn of huge voor een bepaalde periode, bijvoorbeeld een jaar. Daarna beoordeelt de bank het risico opnieuw en kan de rente hoger of lager worden.

Beoordeling binnen één dag. Vergelijk ook zakelijke leningen: onze tips

Factoring is lenen op basis van uitstaande facturen. Bekijk hier de beste aanbieders van factoring in Nederland.

Daarnaast kan de bank afsluitkosten, servicekosten en/of provisie in rekening brengen. Welke alternatieven zijn er? Een zakelijke lening is minder flexibel, maar kan wel goedkoper zijn. Een zakelijke lening is vooral geschikt om bedrijfsmiddelen aan te schaffen met een langere levensduur of voor uitbreiding van je bedrijf. Vergelijk hier zakelijke leningen.

Nieuwe zakelijke kredietverstrekker voor eenmanszaken en bv’s met één eigenaar en bestuurder. Geen aflossingsverplichting. Wat is zakelijk krediet?

Met een zakelijk krediet kun je als ondernemer flexibel geld opnemen bij een bank of financieringsinstelling. Het is een vorm van rekening-courantkrediet. Dat wil zeggen dat je tot een afgesproken kredietlimiet geld kunt opnemen van je rekening.