Kosten

Is de rente bijvoorbeeld variabel of wordt deze vooraf vastgesteld? En is er een mogelijkheid om het geleende bedrag vervroegd boetevrij af te betalen? Dit zijn zaken die per kredietverstrekker kunnen verschillen.

Hoe moet ik een zakelijke lening aflossen? Het aflossen van een bedrijfslening gaat vanzelf, namelijk by way of automatische incasso. Bekijk de onderstaande berichten: Krediet aanvragen als startende ondernemer?

In dat geval wordt er wel gevraagd naar de omzet of de cashflow van de onderneming. Bij sommige verstrekkers wordt er een minimale omzet geëist.

Een bedrijfslening aanvragen kan snel en simpel through het internet. Dit gebeurt bij een kredietverstrekker. Om een zakelijke lening aan te vragen wordt er eerst een aanvraagformulier ingevuld. Deze komt bij de kredietverstrekker terecht, waarna de aanvraag goed- of afgekeurd wordt door de kredietverstrekker.

Vaak gebeurt dit al binnen 24 uur. Bij goedkeuring krijgt de aanvrager het geld direct op de rekening gestort. Geld lenen kost geld, ook in het geval van een bedrijfslening. Een bedrijfsfinanciering in de vorm van een zakelijke lening betekent niet een zak met geld voor de ondernemer.