Alternatieve Financiering

En echt niet alleen slecht renderende. Ook gezonde ondernemingen die willen investeren in groei. Of zelfs alleen maar hun huidige bedrijfskrediet willen behouden. Ze krijgen nul op het rekest.

Waarom Een Rekening Courant Krediet Van De Rabobank?

Credion staat het mkb als geen ander bij in de zoektocht naar de juiste kredietverstrekker. Hij is sinds januari van dit jaar directeur van Credion in Eindhoven. “In deze functie komt dat allemaal samen.”

  • Veelgestelde vragen over bedrijfskrediet
  • Meld je in 5 minuten aan en beschik over geld binnen 24 uur.
  • Een bedrijfskrediet aanvragen?
  • Direct aanvragenVeelgestelde vragen

Er worden alleen voorbeelden gegeven om u te helpen het woord of de woordcombinatie waarop u hebt gezocht, te vertalen. Deze worden niet door ons geselecteerd of gevalideerd en kunnen ongepaste taal bevatten. Wij vragen u melding te maken van voorbeelden die dienen te worden aangepast of verwijderd. Vertalingen met grof of informeel taalgebruik worden meestal rood of oranje gemarkeerd.

Veel voorkomende woorden: 1-300, , , Meer Documents Bedrijfsoplossingen Vervoegen Synoniemen Proeflezer Hulp Over het contextuele woordenboek Download de app Contact Juridische overwegingen Privacyinstellingen Synoniemen Vervoegen Reverso Corporate © Reverso Technologies Inc.

Bedrijfskredieten

Credion verstrekt zelf geen bedrijfskrediet, maar helpt het mkb wel door het woud van mogelijkheden. Zeker nu, tijdens een economische recessie, staat of valt een financiering met een juiste aanvraag. “Al met al kost het wel even voor we een plan van aanpak hebben.” Bedrijven waarbij het “5 over 12” is, kan Credion dan ook niet uit de model helpen. “Maar aan de andere kant hoef je ook niet altijd de nieuwe Apple te zijn om voor een krediet in aanmerking te komen.” Het voordeel van Credion is dat het al een poos meeloopt en daarom de kapitaalverstrekkers precise in beeld heeft en precies weet wat zij willen.