Alternatieve Financiering

Bijna gaat hij in zee met Franse individuen die vóór ze geld verstrekken eerst een borg van vijfhonderd euro willen, maar uiteindelijk kiest hij toch voor Yeaz. ‘Het heeft mij wat lucht gegeven.

Regeling Voor Zelfstandig Ondernemers

Een deel wil per se hun droom waarmaken en ziet geen andere keuze dan een lening bij Yeaz, ‘Ik zet een muziekstudio op om daar kinderen met een beperking te helpen’, vertelt een beatboxer die 7500 euro bij Yeaz leent. Te risicovol, oordelen de banken. Bovendien is zijn inkomen te laag.

‘We krijgen momenteel veel aanvragen uit die branche.’ Het perspectief van een miljoen zzp’ers die zich buiten -toezicht ongehinderd in de schulden kunnen steken, verontrust hoogleraar ondernemingsfinanciering en financiële markten Arnoud Boot van de Universiteit van Amsterdam. hier niks mee te maken heeft, dat kan niet.’

Gerelateerde Informatie Over Zakelijke Leningen

Met een of meer afwijzingen op zak vormen deze ondernemers de prooien voor alternatieve financieringen van bedrijven als Yeaz, opr Op dit moment zijn zzp’ers vogelvrij als het gaat om financiële producten. Maximale rentes of andere beschermingsconstructies bestaan niet.