Hoe lang duurt het voordat ik word goedgekeurd voor een affiliate campagne? Het verschilt per adverteerder. Sommige adverteerders hanteren aanmeldingen dagelijks, anderen wekelijks. Indien je meer dan 7 dagen wacht, neem dan contact op met en we zoeken het voor je uit. Hoe weet ik of ik ben goedgekeurd voor een affiliate campagne?

Alternatieve Financiering

Een vaak voorkomende reden is dat het kanaal: niet voldoet aan de voorwaarden van de campagne, niet geschikt is voor het merk van de adverteerder, niet aansluit bij de doelgroep van de adverteerder,

Opr-bedrijfskrediet Nl

Kies een campagne in een categorie die bij jou past en klik op de “apply” knop. Voor hoeveel campagnes kan ik me aanmelden? Er is geen limiet maar we raden aan dat je enkel de affiliate campagnes gebruikt die bij jouw bezoekers past. Een gebruikelijke fout is te veel advertenties of advertenties die niet interessant zijn voor jouw bezoekers.

Snel Zakelijk Krediet – Direct Beschikbaar – Eenvoudig Online Aanvragen

Mijn aanmelding bij een affiliate campagne is afgekeurd, kan ik me nogmaals aanmelden? Dat is vaak geen probleem, kijk eerst of jouw type kanaal, en de manier van adverteren is toegestaan bij de campagne. De voorwaarden zijn te vinden bij de campagne pagina in je Adtraction account. Daarna kun je contacteren voor support.