Daarnaast zit er natuurlijk een belangrijk verschil in de rentepercentages De kredietrente is nu gedaald naar 3,8% voor kredieten vanaf € 50.000,00. Voor de hypotheken ligt de rente procenten lager. Bij de persoonlijke leningen kan de rente nog iets dalen omdat de marge voor de banken groter is. Door de coronacrisis is er sprake van een vraaguitval bij de kredieten. Er worden bijvoorbeeld veel minder auto’s verkocht waardoor er minder vraag is naar de autolening. Dat is gelukkig vrij eenvoudig. U kunt uw lening aanvragen by way of ons aanvraagformulier.

Wij gaan dan direct voor u na wat de mogelijkheden zijn. Uw lening en het coronavirus

Met onze hulp kunt u een verzoek doen voor een betaalpauze of een uitgestelde betaling. Deze betaalpauze of uitgestelde betaling heeft een duur van 3 maanden. welke banken doen mee aan deze regeling

Achtergestelde Lening

Het treft heel veel mensen, op persoonlijk vlak, sommige zelfs op medisch vlak en natuurlijk ook op financieel vlak. Dit laatste is ook onder de aandacht gekomen bij de banken. Heeft u een lening en dreigt u in de problemen te komen door de gevolgen van het coronavirus?

Grote Verschillen Tussen Zakelijke Leningen

Informatie over regelingen in verband met de coronacrisis Er is om ons heen veel verandert. Het Coronavirus heeft een grote impression zakelijke financiering op heel veel zaken.

U kunt deze betaalpauze hier aanvragen. Daarnaast heeft Defam ook een informatiepagina aangemaakt waarop u hier meer informatie kunt vinden over de voorwaarde van de betaalpauze. Nationale Nederlanden: Nationale Nederlanden heeft ook een aparte informatiepagina ingericht. Interbank:Ook Interbank heeft inmiddels een informatiepagina omtrent uw lening en de mogelijkheid tot het uitstellen van uw betalingen. Qander: Qander heeft aangegeven dat ze per persoon na willen gaan wat de situatie is en wat de mogelijkheden zijn voor een betaalpauze. U kunt contact opnemen met de klantenservice van Qander. BNP: BNP Heeft aangegeven dat er op 27 maart wordt aangegeven wat de mogelijkheden zijn.

De meeste banken waar Krediet Groep Nederland mee samenwerkt hebben aangegeven dat ze begrijpen dat er nu verschillende uitdagingen zijn. De banken willen de problemen natuurlijk niet groter maken, maar vooral zorgen dat u financieel match kunt blijven in deze periode. Defam: Defam heeft aangegeven dat er in bepaalde gevallen gebruik gemaakt kan worden van een betaalpauze.

Vragen waar wij u graag een antwoord op geven. Als het gaat om zo voordelig mogelijk geld lenen bent u bij Kredietconcurrent natuurlijk altijd aan het juiste adres. Omdat nog altijd eighty% van de mensen een te dure lening heeft leggen wij u graag uit hoe u op een eenvoudige manier kunt starten met het besparen op uw lening. Het is natuurlijk vreemd dat u bij de ene vorm van geld lenen meer rente moet gaan betalen en bij de andere vorm van geld lenen juist minder. Toch is er bij deze twee vormen van geld lenen wel een belangrijk verschil. Zo leent u bij een hypotheek met onderpand en bij een persoonlijke lening zonder onderpand.

Als u een vraag heeft kunt u ook altijd contact met ons opnemen. U kunt een mail zenden aan of telefonisch contact met ons opnemen op het nummer Meer mogelijkheden voor een autolening De autolening is een populaire manier van geld lenen. De afgelopen jaren worden er steeds meer autoleningen afgesloten.

Er komt veel op ons af, en de crisis lijkt op dit second voorlopig nog niet voorbij te zijn. Er worden nu nog veel vragen gesteld over uiteenlopende zaken.