Zakelijke Leningen Vergelijken

Stel dat bepaalde landbouwmachines van een boer aan vervanging toe zijn. Dan kan hij of zij nieuwe kopen, maar ze ook through de financial institution leasen. Deze vorm van financiering is ook geschikt voor bijvoorbeeld een tandarts die nieuwe apparatuur nodig heeft. In het geval van leasen betaalt de ondernemer een bepaalde periode elke maand een huge bedrag aan de financial institution.

Banklening

Ontdek al onze kredietkaartenExtra World Mastercard Bankieren op afstandMobiele applicatie

Dit doen zij d.m.v. nieuwe techieken waarbij snel koppelingen met de KvK en zakelijke banken worden gemaakt. Volgens Bankr gaan zakelijke leningen door een digitale revolutie. Zowel het MKB als ZZP’er kunnen on-line binnen enkele minuten zakelijk geld lenen, legt Bankr uit. Deze nieuwe snelle manier van zakelijk lenen vraagt wel om additional oplettendheid van ondernemers. Voor je het weet zit je huge aan een zakelijke lening met bijhorende rentekosten.

Alternatieve bedrijfslening Wat minder bekend, maar ook prima om bij aan te kloppen voor een zakelijke lening, is de stichting Qredits. De overheid werkt daarin samen met een aantal Nederlandse banken om ondernemers financieel te helpen. Je betaalt elke maand een stukje van de lening en rente terug. Voor startende ondernemers is het in bepaalde gevallen mogelijk bij het UWV een lening te krijgen.

  • Het afbetalen van een bedrijfslening kan variabel zijn en is afhankelijk van de inkomsten van het bedrijf.
  • Deze inkomsten zijn vaak zeer variabel en onvoorspelbaar.
  • ​De rente is relatief hoog vergeleken met een persoonlijke lening.
  • Dat geeft de kredietverstrekker meer zekerheid.

aan een Jaarlijks Kostenpercentage van 10,00% (vaste actuariële debetrentevoet: 10,00%). Dit betekent 60 maandaflossingen hetzij een totaal terug te betalen bedrag van 22.087,20 euro.

Atlantis Financiers Ondernemerskrediet

Hiermee kun je bijvoorbeeld nieuwe collecties voor je kledingwinkel kopen. Of misschien wil je je bedrijfspand uitbouwen omdat je additional ruimte nodig hebt. Er is nog een derde optie, namelijk leasen.